KOTIA ETSIVÄT: Uuno ja Nasse

  • Ikä: nuoria
  • Sukupuoli: uroksia

Maastosta löytyneen emon ja viiden pennun joukkueesta Vilho ja Timi muuttivat jo omaan kotiin. Nyt omaa kotia etsivät Uuno ja Nasse.

Uuno on ollut pennuista rohkein ja onkin kaikissa tekemisissä aina mukana. Aluksi sitä kutsuttiinkin Ipanaksi, ennenkuin oli varmuutta sukupuolesta. Urokseksi kun paljastui, niin nimi muuttui Uunoksi. Uuno tulee heti aamulla jalkoihin pyörimään ja muistuttamaan, että on ruoka-aika. Nimensäkin jo tuntee ja kutsuttaessa tulee luokse. Uudet ihmisetkään eivät pelota ja he saavat rapsuttaa ja silittää, jos Uuno kiireiltään ehtii rapsutettavaksi. Uuno rakastaa leikkimistä ja kiipeilemistä. Jos talossa syödään, niin Uuno haluaa tarkistaa, olisiko jotain hänellekin sopivaa tarjolla.

Uunolle kaveriksi omaan kotiin on lähtemässä Nasse. Nasse on pentueen arin. Nasse on vielä erittäin arka ja siksi onkin haussa koti, joka on rauhallinen ja ymmärtäväinen. Nasse katsoo ja harkitsee pitkään, josko uskaltaisi viuhka / naruleikkeihin mukaan, jotka selvästi Nassea kiinnostavat jo kovasti. Joskus pelko unohtuukin ja Nasse alkaa leikkiä ihmisen kanssa, kunnes huomaa, että apua, missä muut ovat ja kirmaa etsimään kavereita.

Pennuille toivotaan rauhallista ja ymmärtäväistä kotia, koska moni asia on vielä uutta ja siksi ihmeellistä. Kissat on leikkuutettu.

***

Jos tahdot tarjota kodin kodittomalle kissalle/kissoille, tutustu ensin huolellisesti LUOVUTUSEHTOIHIN ja täytä sitten KOTISELVITYSLOMAKE

Jos sinulla on muuta kysyttävää, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen kissanystavat@gmail.com