Usva

Kaipaatko elämääsi rauhallista juttuseuraa ja sylinlämmittäjää? Siinä tapauksessa Usva saattaa hyvinkin olla oikea kaveri täyttämään kissankokoisen aukon taloudessasi!

Usva on ihmisläheinen neiti, joka seuraa joka paikkaan, tarjoutuu silitettäväksi, tervehtii aamulla ja kotiin tullessa, ja joka mielellään omilla ehdoillaan kömpii syliin ja jää rinnalle nukkumaan pidemmäksikin aikaa. Rakkauttaan se osoittaa paitsi puskemalla ja jaloissa kiehnäämällä, myös leipomalla kynsillään.

Hiekkalaatikon käyttö ei ole ongelma, mutta raapimapuu ei ole kiinnostusta herättänyt. Myöskään leikkeihin Usva ei juuri lähde mukaan, mitä nyt saattaa vähän muodon vuoksi kipaista pallon perään tai huitaista huiskua. Ruoka saa kissan syttymään leikkienkin edestä, ja mikäli ei aamulla olla vielä tiettyyn kellonaikaan mennessä käyty kippoa täyttämässä, niin aika lailla minuutilleen Usva tulee maukumaan, että nälkä pakottaa vatsanpohjassa. Muuten saa kyllä nukkua rauhassa, joskus kissa vierellä, joskus ilman. Ruuasta kelpaavat niin märkä- kuin kuivaruokakin, joskin ensimmäinen on luonnollisesti enemmän mieleen.

13.10.2017
Usvalle on kotiehdokas tiedossa.

17.10.2017
Usva on lähtenyt kotikokeiluun Sonkajärvelle.

26.10.2017
Usva-kissa jää kotikokeilun jälkeen Sonkajärvelle toisen, aiemmin Kainuun Kissanystäviltä menneen kissan kaveriksi.