Topias ja Luna

Topias ja Luna ovat noin reilun vuoden ikäinen sisaruskaksikko. Topiaksen tunnista persoonallisesta valko-harmaaruskearaitaisesta kuvioinnista, ja laikusta suun alla, joka saa herran näyttämään siltä että olisi jatkuvasti hymy huulessa. Lunan taas tunnista mustavalkoisesta kuvioinnista ja sydämen muotoisesta laikusta kyljessä.

Heti asuntoon saavuttuaan kaksikko lähti selkä kyyryssä tutkimaan joka nurkan, eikä kissanraksujen kolahdettua ruokakuppiin enää ujosteltu ollenkaan, vaan samana iltana leikittiin ja tultiin kylkeen nukkumaan. Topias on heti vieressä nukkumassa kun valot sammuvat.

Kummankin kissan suosikkiaktiviteetteja ovat ulkomaailman tutkailu ja leikkiminen — leikeissä parhaita leluja ovat pienet huopapallot ja kaikenlaiset kepit. Luna tykkää olla korkealla ja kulkea vaikeissa paikoissa, kuten kapean patterin tai ikkunanlistan päällä, kun taas Topias makoilee mielellään turvallisemmissa paikoissa kuten sohvilla. Kummassakin kissassa on kuitenkin lisäksi sylikissan vikaa, syliin tultaisiin mielellään vaikka väkipakolla useita kertoja päivässä, joskus jopa yhtä aikaa. Eikä myös haittaa jos joku koppaa syliin omatoimisesti, siinä on ihan kiva olla kunhan kovimmat leikit eivät ole käynnissä. 

Parivaljakko on vaikuttanut sopeutuvan helposti niin pienehkön kerrostalon eloon, kuin isommassa omakotitalossa säntäilyyn. Topias ja Luna ovat sijaiskodissa oleskelunsa aikana kohdanneet yhden kissan ja yhden koiran, ja pienen alkujännityksen jälkeen ovat tulleet molempien kanssa hyvin toimeen. Nuori kaksikko on myös ennen sijaiskotielämäänsä asunut talossa jossa on ollut lapsia, joten kokemusta löytyy sieltäkin suunnasta.

5.2.2018
Topias ja Luna ovat varattuja ja lähdössä kotikokeiluun.

18.2.2018
Parivaljakko on saanut kodin Kiimingistä!