KOTIA ETSIVÄT: Monni ja Hubina

  • Sukupuoli: uros ja naaras
  • Ikä: noin 9 kk


Monni (uros) ja Hubina (naaras) olivat sijaiskotiin tullessaan säikkyjä ja pelokkaita, koska ehtivät olla keskenään luonnossa kuukausia syntymänsä jälkeen. Sijaiskodin hoidossa tilanne muuttui ja rohkeutta on karttunut vähän kerrallaan lisää. Hubina rohkeampana antaa jo hieman käsitellä itseään.

Monnikin on antanut silitellä, mutta on hieman varautuneempi kuin Hubina. Monni on enemmänkin lajitovereistaan kiinnostunut ja kehrää suureen ääneen kun kavereita ilmestyy näköpiiriin ja ruoka-aikana myös.

Molemmat pitävät höyhenlelun jahtaamisesta ja muistakin leluista, joiden kanssa leikkiä. Leikkivät myös keskenään painien ja pesevät toisiaan. Vessa-asioinnit sujuu hyvin.

Kummallakin kissalla on havaittu pientä allergiaa viljaa kohtaan, toistaiseksi syövät viljatonta kissanruokaa. On mahdollista, että allergia johtuu pentu ajan huonosta ruuasta ja korjaantuu ajan kanssa.

Monni ja Hubina ovat leikkuutettuja.

Tämä kaksikko ansaitsee kodin, jossa on paljon virikkeitä ja aikaa tutustua rauhassa. Ovat molemmat kelpo kissoja, jotka vain eivät ole täysin oppineet vielä luottamaan ihmiseen, mutta päivä päivältä edistystä on havaittavissa.

***

Monni ja Hubina luovutetaan yhdessä.

***

Jos tahdot tarjota kodin kodittomalle kissalle/kissoille, tutustu ensin huolellisesti LUOVUTUSEHTOIHIN ja täytä sitten KOTISELVITYSLOMAKE

Jos sinulla on muuta kysyttävää, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen kissanystavat@gmail.com.