KOTIA ETSIVÄT: Monni ja Hubina

  • Sukupuoli: uros ja naaras
  • Ikä: n. 1-vuotiaita


Hubina on erittäin ihmisrakas tyttönen. Sijaiskodin emännän käsi väsyy ennemmin kuin Hubina kyllästyy silityksiin. Tulee viereen kerjäämään hellyyttä ja kierii onnesta sekaisin kun ”hierotaan” kaulaa, masua, käpäliä ja jopa häntää. Ja kehräys kuuluu tällöin varmaankin naapuriin asti. Sylissäkin on viihtynyt useaan otteeseen ja mahan päällekin on hiippaillut kellimään.

Monni on myös erittäin sosiaalinen kissapoika. Vähän ujo ihmisiä kohtaan mutta silitykset onnistuu kun ihminen on kärsivällinen,  rauhallinen ja rakastava. Uteliaisuus ihmisen hellivää kättä kohtaan on Monnilla suuri ja siitä tulee kuoriutumaan tulevaisuudessa vielä kunnon sylivauva kun annetaan aikaa ja rutkasti rakkautta. Ja herkkuja tietenkin myös, nekin ovat oiva keino matkalla kissojen sydämiin.

Molemmat kissat nukkuvat yöt sijaiskodin emännän vieressä, Hubina usein kylki kyljessä ja Monnikin ihan liki. Aamulla alkaa kuorolaulukehräys: palvelija, ruokaa kuppeihin ja vähän rivakasti. Pikku masut täynnä jaksaa sitten juosta aamurallit talon omien kissojen kanssa.

Hubina ja Monni ovat tuoneet kunnon vipinää sijaiskodin elämään. Nämä nuoret näyttävät sijaiskodin ”vanhuksille” miten hommat oikeasti toimii. Sijaiskodin emäntä on saanut kikattaa monet naurut vedet silmissä ja myös omat karvakäpälät ovat taatusti viihtyneet.

Tämä kaksikko ansaitsee kodin, jossa on paljon virikkeitä ja aikaa tutustua rauhassa. Monni ja Hubina ovat leikattuja ja heidät luovutetaan yhdessä samaan kotiin.

***

7.4.2018 kuulumisia sijaiskodista

Monni-poika rohkaistuu päivä päivältä. Silitellä saa, tosin vain silloin kun hän on sillä tuulella, eli ei tietenkään kesken tärkeiden aktiviteettien eli leikkimisen ja kissankolttosien aikana. Tämä ”röyhkimys” ei anna sijaiskodin emännän lukea päivän lehtiä eikä täyttää sanaristikoita vaan hyppää lehtien päälle jahtaamaan kynää emännän kädessä. Siinä sitten ollaan ”tuijotuspeliä” ja aina sen Monni valloittavalla katseellaan voittaa, eli kynää pitää vedellä pöydän päällä ja pöydän alla niin että rapisee ja kahisee. Ja sitten sitä jahdataan ja kunnolla. Monni-poika ei arkaile juuri vierailijoitakaan, tosin silityksiä ei heiltä vieläsuvaitse. Erittäin utelias on kuitenkin ja aika lähelle tulee ihmettelemään uusia tuttavuuksia.

 

***

Jos tahdot tarjota kodin kodittomalle kissalle/kissoille, tutustu ensin huolellisesti LUOVUTUSEHTOIHIN ja täytä sitten KOTISELVITYSLOMAKE

Jos sinulla on muuta kysyttävää, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen kissanystavat@gmail.com.