Mikke

Mikke adoptoitiin pienenä pentuna perheeseen ja pian perhe huomasi, ettei yhteisestä elämästä tullut mitään. Ihmisten odotukset olivat jotain muuta, mitä kissan hoitaminen vaatii. Mikke itse on kaikin puolin terve nyt puolivuotias poikakissa. Tämän kissan alku on ollut täynnä rakastavia kissoja ja ihmisiä, niinpä Mikestä on tullut hieno yksilö; vilkas, rohkea ja seurallinen. Mitään tai ketään se ei kotioloissa pelkää. Kun ovikello soi, se juoksee innoissaan vastaan ja on aina vamis leikkiin.

Mikeltä onnistuu hiekkalaatikon käyttäminen, se syö kaiken merkkisiä kissanruokia ja antaa leikata kynnet. Sen elämä on vauhtia täynnä aamusta iltaan, toisinaan yöhön. Mitään ylimääräistä mekkalaa se ei aiheuta, jos ei lasketa kiipeilystä putoavia esineitä ja juoksurallin törmäyksiä. Ulkonäöllisesti Mikke muistuttaa yksi yhteen Lazz kissanruoka mainoksen kissaa hymyineen päivineen. Ehkäpä tämän julkisuuden ja rohkeuden takia, moni ihminen pitää Mikkeä heti ensi tapaamisesta vanhana tuttuna.

Sijaiskodissa Mikke sai leikkeihin tyttökissan, mitä varmasti jää kaipaamaan. Sen vuoksi vauhdikkaana kissana se tarvitsee ehdottomasti kissakaverin. Mikke etsii loppuelämän kotia, jossa voi olla hyvin eri ikäisiä asukkaita ja tärkeänä kaikesta se kissakaveri.

21.1.2018
Mikke on varattu.

5.2.2018
Mikke on saanu kodin Kuhmosta.