Masi

Iso harmaa, valkokaulainen ja tassuinen Masi valloitti sijaiskodin sydämet ja jäi heille omaksi kissaksi maaliskuussa 2016.

Joulukuussa 2016 entinen kotiväki tunnisti kissan kodin saaneista heiltä lähes vuosi sitten kadonneeksi Marski-kissaksi. Kissa palasi joulun viettoon 2016 takaisin kotiinsa. Vuonna 2017 Marski siirtyi sitten perheen isoisän kissaksi.

5.8.2017
Masi etsii uutta kotia. Sijaiskoti kertoo Masista näin:

Vaikka Masilla on historiaa kodinvaihdosta jo useampia, meille tullessaan se lähti todella rohkeasti tutustumaan uusiin ihmisiin ja ympäristöön. Masi on luonteeltaan erittäin ihmisläheinen, tulee aina vastaantulleessa tervehtimään ja kehräämään vasten. Sylikissa Masi ei kuitenkaan ole, vaikka nauttiikin ihmisen läheisyydestä loputtomasti. Ruoka-aikaan osaa olla paikalla, ja varsinkin aamulla muistuttaa kyllä siitä!

Leikkituulella ollaan silloin tällöin, mutta yleisilmeeltään Masi on todella rauhallinen kissa, joka tykkää nautiskella sohvalla ja sängyllä. Yöt tykkää nukkua jalkopäädyssä ja välillä on kiva leikkiä varpaiden kanssa. Hieman arka uusille ihmisille, mutta tottuu nopeasti, kun rauhassa antaa nuuskutella. 4-vuotiasta lasta Masi ei ujostele, ja leikkituulelle sattuessaan ovatkin oikein hyvää pataa keskenään.

14.9.2017
Masi on saanut oman kodin Kajaanista.