KOTIA ETSIVÄT: Miisa ja Elsa

  • Sukupuoli: naaraat
  • Ikä: nuoria

Elsa on reipas ja utelias tyttökissa, joka nauttii myös rapsutuksista ja seurailee ihmistä mielellään. Leikkiminen höyhenlelulla on ihan parasta puuhaa ja Elsa onkin ansioitunut loikkaamaan erittäin korkealle lelun perässä. Elsalle maistuu ruoka hyvin vaikka onkin pieni. Tarpeiden teko onnistuu myös hyvin.

Miisa on kaunis ja rauhallinen kissa, joka nauttii pentunsa Elsan kanssa leikkimisestä ja syömisestä, mutta vaatii omaa rauhaa myös ja usein Miisan löytääkin saunasta köllöttelemästä tyytyväisenä. Miisa ei välitä ihmisen kosketuksesta tai huomiosta, mutta ruoka-ajan lähestyessä on heti jaloissa pyörimässä ja kehrää kovin, välillä on myös käytävä haistelemassa sukkia. Miisa osaa tehdä tarpeet asianmukaisesti.

Tämä parivaljakko, emo ja pentu ovat toistensa tuki ja turva. Lähes päivittäin köllöttelevät sohvalla toisiaan pesten ja hoivaten. Iltavillit on myös mukavampi hoitaa juoksemalla toisiaan jahdaten.

Miisa on leikattu ja Elsa on myös menossa leikkuulle lähiaikoina.

***

Jos tahdot tarjota kodin kodittomalle kissalle/kissoille, tutustu ensin huolellisesti LUOVUTUSEHTOIHIN ja täytä sitten KOTISELVITYSLOMAKE

Jos sinulla on muuta kysyttävää, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen kissanystavat@gmail.com.