Miisu

  • Sukupuoli: naaras
  • Ikä: aikuinen

Miisu on 10-vuotias, leikkisä ja seurallinen harmaa kissalady. Alun pikaisten arastelujen jälkeen Miisusta kuoriutuu valloittava kehrääjä ja puskija, joka on valmis pitämään ääntä silityksiä saadakseen. Miisu on ahkerasti mukana arkisissa puuhasteluissa, mutta rauhoittuu myös mielellään omiin oloihinsa pyykkikorin taakse lattialämmityksestä nauttimaan. Iltaisin muiden rauhoittuessa Miisu ottaa urakakseen peiton leipomisen, jonka jälkeen asettuu syliin tai jalkopäähän nukkumaan.

Vaikka ikääkin on jokunen vuosi kertynyt, Miisu on hyvin leikkisä. Narunpätkät saavat kyytiä tämän kissarouva käsittelyssä ja raapimapuukin saa osansa näistä tassuista. Miisulla on tapana köllähtää laiskasti raapimapuun viereen ja siitä raaputella ja leipoa puuta.

Kerrostalon rapusta kantautuvat äänet jännittävät, mutta Miisu rohkaistuu päivä päivältä eikä enää säntää sängyn alle pienimmästäkin rapsahduksesta. Miisulle maistuu niin kuiva- kuin märkäruokakin ja rouva onkin vielä hieman pyöräkässä kunnossa. Tarpeet osuvat oikeaoppisesti laatikkoon. Miisu on leikattu ja madotettu. Suhtautumisesti muihin kissoihin/koiriin/lapsiin ei ole sijaiskodissa kokemusta.

1.7.2018 Miisu on kotikokeilussa Kajaanissa.

12.7.2018 Miisu sai kodin Kajaanista.