Alma

  • Sukupuoli: naaras
  • Ikä: noin vuoden

Syksyllä 2017 kylmän ilman jo tullessa, Alma löytyi yksikseen kadulta. Kukaan ei kaivannut pientä pentua, joten Alma pääsi Kissanystävien sijaiskotiin. Hyvin laiha ja pieni Alma kärsi löysästä mahasta ja hellyyden puutteesta.

Tämä kissa on juuri niin viehkeä ja ihana luonne kuin voi ulkonäöstä päätellä. Turkista löytyy auringon valossa tumman suklaan kaikki sävyt, alusvillasta puolestaan paistaa harmaan laajan skaala, keltaiset silmät loistavat öin ja päivin. Rohkea Alma juoksee vastaan kaikkia vieraita ovikellon soidessa, tulee salamana ruokakupille kuullessaan sen kilahtavan. Sen lempi paikkoja on makoilevan ihmisen mahan tai rintakehän seutu. Seurallisena se kulkee omistajansa mukana koko päivän. Almalla on todella paljon energiaa, mitä se purkaa hurjilla spurteilla edes takas ja korkeilla loikilla ylös hyllyjen päälle. Kaikki pehmolelut ja aamutossut se jemmaa omiin paikkoihinsa hyvin nopeaa.

Alma tarvitsee loppuelämän kodin, jossa sitä leikitetään paljon, muuten se turhautuu. Muut eläimet samassa taloudessa eivät tule kyseeseen ruokailun vuoksi. Alman maha menee täysin kuralle tavallisesta kissan ruuasta. Almaa on hoidettu eläinlääkärissä useasti, mutta hoidettavaa syytä sen maha ongelmiin ei ole löytynyt. On käytännön kautta todettu allergiseksi useille ruuille. Alma syö allergia kissan ruokaa ja esim. sei -kalaa. Turkkia on hoidettava harjaamalla säännöllisesti.

Alma on leikattu.

***

Jos tahdot tarjota kodin kodittomalle kissalle/kissoille, tutustu ensin huolellisesti LUOVUTUSEHTOIHIN ja täytä sitten KOTISELVITYSLOMAKE

Jos sinulla on muuta kysyttävää, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen kissanystavat@gmail.com.